Egyedülálló sajtóesemény a Hungaroring Off-Road pályán: Az INEOS Grenadier teljesítménye mérföldkő a terepjárók világában

Budapest, 2023. augusztus 14. – A Gablini INEOS Grenadier egy rendkívüli, extrém sajtóesemény keretein belül mutatta be az INEOS Grenadier ikonikus 4X4-es terepjáróit a sajtó munkatársai számára a Hungaroring Off-Road pályáján. Az esemény minden eddiginél merészebb és intenzívebb volt, hiszen a meghívottaknak lehetőségük nyílt a Grenadier egyedi képességeit saját maguk is megtapasztalni a kihívásokkal teli terepen.
A rendezvényt Gablini Gábor, a Cégcsoport alapítója és tulajdonosa nyitotta meg, aki köszöntötte az összegyűlt sajtó munkatársait és végig kalauzolta a hallgatóságot az INEOS történetén, mesélve azok  kihívásairól és mérföldköveiről, illetve az idáig vezető útról.

A rendezvény során az INEOS szakértői részletesen bemutatták a Grenadier jellemzőit, kiemelve a terepjáró azon technikai sajátosságait, amelyek kivételessé teszik azt a piacon, majd az esemény fénypontja kétségkívül a terepen történő tesztvezetés volt. Itt a résztvevők maguk is kipróbálhatták a Grenadiert a professzionális instruktorok segítségével, megtapasztalva annak lenyűgöző off-road képességeit, garantálva, hogy az élmény mindenki számára emlékezetes marad.

 

Ezen a különleges napon az INEOS Grenadier ismét bebizonyította, hogy képes megállni a helyét még a legkeményebb terepen is, valamint az esemény egyértelműen rámutatott arra, hogy az INEOS Grenadier nem csupán egy egyszerű terepjáró, hanem egy életstílus és kalandvágyat szimbolizáló ikonikus jármű.

Konfigurátor

Az eseményen készült további képek itt tekinthetőek meg: 
https://gablini.hu/ineosgrenadier/filmek-es-fotok
Fotók: Söjtöry Szabolcs, Mosoni Péter