Explore_big_hero.png

A TEREPJÁRÓ, AMELY A VILÁGNAK KÉSZÜLT

AHOL MINDEN KEZDŐDÖTT

ExploreLP-Promo1-lrg.jpg

2017-BEN AZ INEOS elnöke, Sir Jim Ratcliffe, felfedezett egy rést a 4X4-es haszonjárművek kínálatában. A londoni Grenadier pubban beszélgetve barátaival úgy döntött, hogy tenni akar ez ügyben valamit. Közösen felvázoltak egy tervet egy teljesen új gépkocsi megalkotására. Rendkívül érdekes történet lett belőle!

TUDJON MEG TÖBBET

GRENADIER TÖRTÉNETEK

Grenadier-stories-840x680.png

Az általunk használt részegységek. Az emberek, akik az INEOS sportos kihívásai mögött állnak. Friss hírek a Grenadier előrehaladásáról. Izland vad vidéke, az elhagyatott ausztrál vadon és még sok más. Összeállítottunk egy videógyűjteményt a terepjárónkról, hogy bemutassuk, mit is jelent a Grenadier.

TUDJON MEG TÖBBET

PARTNERI KAPCSOLATOK

ExploreLP-Promo3-lrg.jpg

Büszkék vagyunk arra, hogy világszínvonalú sportegyesületekkel és nagyszerű humanitárius ügyekkel dolgozhatunk együtt. Ez egy olyan társaság, amelynek örömmel vagyunk részesei.

INEOS CSOPORT

ExploreLP-Promo4-lrg.jpg

A több mint két évtizeddel ezelőtt indult INEOS a világ egyik vezető vállalatává nőtte ki magát. A petrolkémiai termékektől kezdve a többcélú műanyagokon, az olajon és a gázon át a fogyasztói termékekig az INEOS fejlődése egyre nagyobb lendületet vesz.