Promo background
Grenadier kiegészítők

Még több Grenadier

 

MASSZÍVABB. ALKALMASABB. IZGALMASABB.

A Grenadier-t szándékosan úgy építettük, hogy masszív, tartós és komoly képességekkel bírjon. Most itt az idő, hogy sajátjává tegye, a kifejezetten erre a célra tervezett, garanciával biztosított és teljes mértékben tesztelt Grenadier tartozékainkkal. Bármi is legyen a célja, itt megtalálja az eszközöket a munka elvégzéséhez.

 

A GRENADIER SZÁMÁRA KÉSZÜLTEK-ÍGY BIZTOSAN ILLESZKEDNEK

TELJESKÖRŰEN TESZTELTEK-ÍGY BIZTOS LEHET A MŰKÖDÉSÜKBEN

GARANCIÁLIS-ÍGY ÖN TELJES NYUGALOMBAN LEHET

 

KÜLSŐ

 

A KERETEKEN KÍVÜL

 
 

FELLÉPŐ

A Grenadier kiváló hasmagassága tökéletes terepjáráshoz, azonban kihívást jelenthet a megközelíthetőségben. Lépjen fel a Grenadier oldalán futó sík, gumival védett és csúszásmentes borítású futófelületekre. Könnyebb be- és kiszállást biztosít a különböző termetű és korú utasok számára. Annak is, aki a tető rakományát be- és kirakodja a következő kaland során. Egy kis extra védelem az alváznak terepen. Ha komolyabb védelem kell, válassza az acél küszöbvédőt.

 
 

SZIKLASZILÁRD

Komoly sziklamászáshoz, tuskókon való kanyarodáshoz és terepjárásra. A Rock Sliders extra védelmet nyújt a Grenadier alvázának és karosszériájának. Emellett egy lépcsőfokot is biztosítanak a be- és kiszálláshoz, valamint a tetőn lévő rakomány be- vagy kirakodásához. A küszöbvédő teljes hosszában, bármely pontján a jármű emelővel megemelhető.

LEGYEN VILÁGOSSÁG

Az extra, magas intenzitású fény nem csak az éjszakai terepjárásra való. Ezt a 40"-os Led fénysort táborozáshoz vagy sötétben végzett munkához is használhatja. A rögzítéshez tetőcsomagtartó vagy keresztlécek szükségesek. Ezután egyszerűen csatlakoztassa az opcionális külső tetőcsatlakozókhoz, nyomja meg a kapcsolót a fej feletti vezérlőpanelen, és már használhatja is.

KI AZ ERDŐBŐL

A tapadást elveszthetjük. A jó hír az, hogy robusztus, 3,5 tonnás, levehető hátsó csörlőn gyorsan visszavezeti a helyes útra. Egyszerűen csatlakoztassa a vontatási felületre. Kifejezetten a Grenadierhez készült, praktikus távirányítóval működtethető, így Ön nem kerülhet veszélybe. Valamint könnyedén megosztható más járművekkel.

 

BELSŐ

 

BELSŐ MUNKÁLATOK

 
 

LEGYEN RÉSEN

Ügyeljen a Station Wagon utas- és rakodótere közötti résre a kivehető, félmagas raktérhatárolóval. A hátsó ülések hátsó részétől a tetőig futó, porszórt acélból készült korlát a háziállatokat és a felszerelést is ott tartja, ahol lenniük kell, valamint mindenkit biztonságba helyez.

 
 

Asztal összkerékre(4x4-re).

A Grenadier nagyobb hátsó ajtaja most reggelivel, ebéddel és vacsorával várja vendégeit. Köszönhetően a speciálisan erre a célra tervezett összecsukható hátsó tábori asztalnak. Nem vesz el extra helyet. Nincs pattogás a terepen. Csak egy praktikus étel (vagy ital) előkészítő felület, amely masszív, zörgésmentes és azonnal használható. Bárhová is megy.

MOSSA KI!

Bármilyenek is legyenek a körülmények, nagy az esélye, hogy a kinti szennyeződéseket bevisszük belső térbe. Sár, víz, piszok vagy még rosszabb. Ezek a strapabíró, praktikus gumiszőnyegek extra védelmet nyújtanak, még akkor is, ha nagy teherbírású padlóburkolatot választott, és még egyszerűbbé teszik a tisztítást.

KÉNYELMESEN ÜL?

Sár. Mocsok. Víz. A terepjárós kalandok ezzel járnak És bár a Grenadier szövet és vinil, vagy bőr Recaro ülései tartósak és letörölhetők, néha a kemény körülmények miatt extra védelemre van szükség. Különösen, ha nedves, sáros és büdös felszerelést vagy állatot szállít. Tehát gondoskodjon arról, hogy mindig kényelmesen üljön, a strapabíró üléshuzatokkal, amiket csak felhúz üléseire. Aztán mehetnek a mosógépbe.

 

A TETŐN

 

FEL, FEL ÉS TOVÁBB

 
 

A VILÁG TETEJE

A Grenadier keményen dolgozik és akár 90 kg-ot is elbír. A tetején. Mozgásban. Poggyászokat. Szerszámokat. Kannákat. Bármit, amire szüksége van a munka elvégzéséhez. És bármilyen messzire is kell mennie. Összefogtunk a Rhino-Rack-el, hogy megalkossunk egy teljes hosszúságú tetőcsomagtartót, amely segít a távolság megtételében, úgy, hogy közben mindent a helyén tart. Minél több fér fel a tetőre, annál kevesebbet kell a beltérben tárolnia. Így még több hely marad az utastérben az utasok és a felszerelés számára. Megjegyzés: Illeszkedik a szafari ablakok fölé, de azokat zárva kell tartani.

 
 

ÁRNYÉKOT VET

Szakadó eső. Tüzes napsütés. Bármilyenek is legyenek a körülmények, védje meg magát az időjárási elemektől Batwing oldalsó napellenzőnkkel. Kifejezetten a Grenadier by Rhino Rack számára készült, könnyen rögzíthető a tetőcsomagtartóra vagy a keresztrudakra, gyorsan és egyszerűen felállítható, valamint rudakkal, kötelekkel és kampókkal érkezik. 270º-ban kihúzható, így bármilyen időjárás esetén kényelmesen főzhet, pihenhet, étkezhet vagy ihat.

MAGASRA EMELVE

Szerelje a Hi-Lift emelőt biztonságosan a tetőcsomagtartóra vagy a keresztrudakra ezzel a két strapabíró tartóval.

 

CROSS COUNTRY

Könnyebb megoldás, mint a teljes hosszúságú tetőcsomagtartónk. A Rhino-Rack kifejezetten a Grenadier számára készült. A tetőkeresztrudak hátrébb tolhatók. Ezáltal lehetővé téve, hogy rakományt is szállítson a tetőn. Miközben továbbra is kinyithatja vagy eltávolíthatja a szafari ablakokat, amennyiben vannak. Így a Grenadier még extra felszerelést tud szállítani, miközben Ön több fényt, több levegőt vagy egyszerűen csak több kilátást kap.

 
 

KÍSÉRŐ JÁRMŰ

Robusztus 4X4-ünk támogatja az INEOS Grenadiers kerékpáros csapatát a világ legkeményebb versenyein. Önt és kerékpárjait is képes eljuttatni a hegyekbe, vagy távoli erdei ösvényekre. Csak tegye kerékpártartónkat a kereszttartókra, rögzítse a kerékpárokat, és már mehet is. Készítette a Rhino Rack. 20"-tól 29" kerekű kerékpárokhoz illeszkedik.

ÜLJÖN A TETEJÉRE. A LEGTETEJÉRE.

A Grenadier keresztrudakra rögzíthető négy zárható gumipárnával egyszerű a kajak bepakolása, szállítása és biztonságos rögzítése. A J-Style a kajakot az oldalán tartja, felszabadítva a tetőteret más kiegészítők vagy egy másik tartó számára. Míg a Saddle Mount egy kajakot vagy kenut helyez el laposan és alacsonyabban a tetőn.

 
Promo background

GRENADIER. ÉS AZ ÖNÉ MERRE TART?

 

 

PARTNEREINK. TÖKÉLETES PÁROSÍTÁSOK

A legjobb partnerekkel társultunk, hogy a Grenadier-hoz tökéletesen illeszkedő kiegészítőket biztosíthassunk az Önök számára.

 
HTB feature icon

RHINO RACK

HTB feature icon

RED WINCHES

HTB feature icon

EGR

 
Promo background

FEDEZZE FEL ÖSSZES KIEGÉSZÍTŐINKET

 

KÖVESSE A GRENADIER-T

Tartsa a lépést! Iratkozzon fel, hogy azonnal értesüljön legfrissebb híreinkről!